Ga naar inhoud

Stuur een e-mail om te boeken of meer informatie te ontvangen.

Opstappen tijdens zeilactiviteiten
Je bent van harte welkom aan boord op de avond voor vertrek.
Tijdens de weekeindtochten vanaf 20:00 uur of de waddentochten vanaf 18:00 uur.
We verwachten je, tenzij anders vermeld of in overleg, uiterlijk om 10:00 op de ochtend van vertrek aan boord.
Zie de informatie over onze tarieven.

Sfeer aan boord

Wij varen graag op natuurlijke wijze met leuke mensen op de rustige wateren van Nederland. Onze instelling is gemoedelijk maar op zijn tijd ook sportief. De accommodatie is primitief maar de maaltijden zijn meestal culinair.

Zonder winstoogmerk

Wij willen ons prachtige schip graag in de vaart houden. Wij voorzien in ons levensonderhoud middels een reguliere baan. Vriendschap doen we in onze vrije tijd. Alle opbrengsten worden weer in Vriendschap geïnvesteerd. Omdat we er niet van hoeven te leven doen we ook geen concessies aan de eenvoud. Vriendschap is bewust primitief. Wij genieten van de eenvoud.

Samen

We varen het schip samen met onze gasten. Sommigen van onze gasten komen vrijwillig in de winter helpen. We doen samen boodschappen en we koken samen. Dit leidt vaak tot culinaire weekenden.

Diversiteit

We richten ons op de diversiteit van onze opvarenden. Sommigen willen serieus leren schipperen, anderen onder heftig buiswater fanatiek aan de schoten sleuren, weer anderen vooral rustig van de zon, de meerkoetjes of de rietkragen genieten. Voor al deze aspecten is er altijd ruimte aan boord. Zo is er een groep mensen ontstaan die elk op hun eigen manier van het zeilen met het skûtsje kunnen genieten.

Sfeer aan boord Sfeer aan boord Sfeer aan boord Sfeer aan boord Sfeer aan boord Sfeer aan boord Sfeer aan boord Sfeer aan boord Sfeer aan boord Sfeer aan boord Sfeer aan boord Sfeer aan boord Sfeer aan boord Sfeer aan boord