Warning: Declaration of AVH_Walker_Category_Checklist::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/d/b/9/zeilenmetvriendschap.nl/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/extended-categories-widget/4.2/class/avh-ec.widgets.php on line 0 Warning: Declaration of AVH_Walker_CategoryDropdown::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/d/b/9/zeilenmetvriendschap.nl/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/extended-categories-widget/4.2/class/avh-ec.core.php on line 0 Simon van Hemert – Skûtsje Vriendschap

Simon van Hemert

Ik zeil al sinds mijn 7e op de Vriendschap. Als kind maak je van het zeilen natuurlijk weinig mee, dan zijn het vooral het drooggevallen wad, het water en de eilanden en dorpen die indruk maken. Later ben ik me steeds meer gaan verdiepen in het zeilen.

Ik vind het leuk om mensen dingen uit te leggen en te leren en te laten zien hoe gaaf zeilen is, vooral op het wad. Als technisch student probeer ik altijd de logica van dingen te vinden, dit maakt dat ik het zeilen logisch probeer te beredeneren en uit te leggen.