Naturistische (korte) Wadweek 3

Zeilen met Vriendschap

Naturistische (korte) Wadweek 3

Een korte vakantie, zeilend op de wadden met het bijna 100 jaar oude skûtsje “Vriendschap”. Het waren slechts 4 dagen, maar we genoten zo intens, dat het achteraf voelde alsof het er 14 waren. Want wat een fantastische tocht is het geweest!

Afwisselend weer

Prachtig weer gehad: eerst zonnig met stevig waaien, dus nog wat fris. Dan 2 dagen warm, maar tóch niet zonder wind. Op de laatste dag bewolkt en toen wel even een windstilte, maar dan ’s middags, als apotheose, een harde bries waarmee we een flinke snelheid behaalden tot 8 knopen, gepaard gaande met enkele zware, doch lauwe regenbuien.
Al die weertypes leverden prachtige momenten op. Veel van wat je wilt zien van het wad en meemaken op zo’n schip, is voor ons zo ongeveer aan bod gekomen.

Een fotoverslag.

De start is in Lauwersoog. Nog vóór de aankomst van onze schipper Rob vinden wij Vriendschap al in de jachthaven liggen en beginnen we met het inladen van alle bagage en proviand voor 4 dagen.

 

Reacties: 1

  1. […] De derde week van 2009 Delen:E-mailFacebookTwitterGoogle +1TumblrPinterest 22 november 2009 Rob Meerwijk Geplaatst in Naturisme,Vakantie en vrije tijd Getagd in Naturisme,Vriendschap,Vrijheid Permanente link […]

Geef een reactie